Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16493
Назва: Логопедія (дислалія)
Автори: Хрипун, Дар'я Миколаївна
Ключові слова: постановка звуків
сигматизм
ротацизм
ламбдацизм
Дата публікації: 2023
Видавництво: «Сочінський М. М.»
Бібліографічний опис: Логопедія (дислалія) : навч.-метод. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, Ф-т дошкільної та спец. освіти ; уклад. Дар’я Миколаївна Хрипун. Умань : Видавець "Сочинський М.М.", 2023. 200 с.
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику подано теоретичні відомості з основ логопедії; розглянуто питання з історії вивчення дислалії та її проявів, враховуючи наявність зубощелепних деформацій та порушення зубощелепної системи у дітей; охарактеризовано види, форми та рівні порушень звуковимови; подано інформацію до проведення обстеження дітей; висвітлено методику колекційної роботи при дислалії. Посібник адресований здобувачам вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 016.01 Спеціальна освіта. Логопедія. Матеріали посібника будуть корисні для студентів, вихователів та логопедів, а також батькам та всім тим, хто цікавиться мовленнєвими порушеннями та їх корекцією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16493
ISSN: 978-966304492-7
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Посібник Логопедія (дислалія).pdf3,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.