Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16597
Назва: ЕТИКА БІЗНЕСУ
Автори: Чирва, Ольга Григорівна
Чирва, Ганна Миколаївна
Ключові слова: Ведення бізнесу
Економіка
Навчання
Підприємницька діяльність
Дата публікації: 2021
Видавництво: Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ"
Бібліографічний опис: Етика бізнесу : навч.-метод. посіб. для аудиторного та самостійного вивчення дисципліни / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад.: О. Г. Чирва, Г. М. Чирва. — Умань : Візаві, 2021. — 115 с.
Серія/номер: УДК;174.4(075.8) Е88
Короткий огляд (реферат): Головною метою навчального посібника є розгляд етичних основ ведення бізнесу та підприємницької діяльності, які сформувались у сучасній західній теорії та практиці бізнес-діяльності, а також моральних норм, традицій, найкращих зразків вітчизняної господарської та підприємницької діяльності минулого, проблем формування соціально відповідального бізнесу в сучасній Україні. Навчально-методичний посібник містить інформацію щодо організації і здійснення аудиторної (лекційної та практичної) роботи студентів: плани лекційних і практичних занять, рекомендації щодо підготовки, творчі та інші завдання різної складності з кожної теми, питання для контролю, теми рефератів, список літератури для виконання завдань пошукового характеру. Навчальний посібник може бути корисним студентам, викладачам, керівникам підприємств і організацій усіх форм власності, а також професіоналам бізнесу в рішенні етичних проблем ділового життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16597
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Етика бізнесу, чирва г.м..pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.