Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16598
Назва: ЛІДЕРСТВО
Автори: Чирва, Ганна Миколаївна
Ключові слова: Формування лідерських якостей
Технології
Керівник
Лідер
Дата публікації: 2022
Видавництво: Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ"
Бібліографічний опис: Лідерство : навч.-метод. посіб. для студ. економ. спец. закл. вищ. освіти / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад. Г. М. Чирва. – Умань, 2022. – 200 с.
Серія/номер: УДК;001.891(075.8)
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику викладено сутність, технології, процеси та механізми розвитку лідерства як цілеспрямованого процесу формування відповідних якостей та навичок. Аспект проблеми лідерства враховує можливість формування і розвитку лідерських якостей шляхом навчання і самонавчання. У навчальному посібнику осмислено проблеми лідерства, психологічну сутність суспільного феномена «лідер», «керівник», їх спільне та відмінне, обґрунтовано стилі реалізації лідерства у суспільно-політичних інститутах. Новизною навчального посібника є проблема лідерства в процесі взаємодії політичної й управлінської еліти та лідерства в публічній політичній діяльності і практики становлення демократичного реформування українського суспільства. Особливу увагу звернуто на відповідальність, духовність як чинники ефективного політичного лідера, розкрито психологічні основи мотивації лідерства, беручи до уваги широкий спектр лідерського інтересу щодо толерантності, політико-психологічних виборчих технологій формування іміджу лідера, гендерного аспекту та ролі інноваційних особистостей на реалізацію власного внеску кожного для демократичних змін в Україні. Розраховано на державних службовців, політиків, студентів, аспірантів, викладачів - усіх тих, хто цікавиться суспільно-політичними проблемами лідерства та прагне зробити свій внесок до демократичних змін в українському суспільстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16598
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
ПОСІБНИК, лідерство, чирва.pdf1,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.