Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16602
Назва: Основи наукових досліджень в біології
Автори: Красноштан, Ігор Васильович
Поліщук, Тетяна Вікторівна
Берчак, Вікторія Сергіївна
Ключові слова: наукові дослідження
біологія
дослідницька робота
методи дослідження
Дата публікації: 2019
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Основи наукових досліджень в біології : навчально-методичний посібник для студ. природ.-географ. ф-тів пед. закл. вищої освіти / уклад.: Красноштан І. В., Поліщук Т. В., Берчак В. С. Умань: Візаві, 2019. 172 с.
Серія/номер: УДК;001.891:57(075.8)
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розроблено лабораторно-практичний курс з основних тем наукових досліджень в біології. Кожна тема містить практичні завдання, виконання яких дозволить студенту сформувати уміння та навики організації науково-дослідної роботи з біологічними об’єктами, а також характеризувати достовірність одержаних показників та інтерпретувати дані в процесі виконання курсових та кваліфікаційних робіт. Короткі теоретичні відомості дозволяють активізувати увагу студентів, спрямувати їх мислення та розвинути креативність бачення багатогранності органічного світу. Термінологічний словник розкриває суть основних термінів, які вживаються в навчальній, методичній та науковій літературі з питань дослідної справи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16602
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
методички онд 2018 (1) (1).pdf2,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.