Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16643
Назва: Організація роботи педагога в закладах позашкільної освіти
Інші назви: Організація роботи педагога в закладах позашкільної освіти
Автори: Макарчук, Вікторія Вікторівна
Ключові слова: Позакласна робота, позаурочна робота, позашкільна робота, ПНЗ, школа, трудове виховання, моральне виховання, естетичне виховання.
Дата публікації: тра-2023
Видавництво: Умань : Візаві
Бібліографічний опис: Організація роботи педагога в закладах позашкільної освіти : навч. посіб. / В. В. Макарчук; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. Умань : Візаві, 2023. 250 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник з курсу «Організація роботи педагога в закладах позашкільної освіти» укладено відповідно до вимог кредитно- модульної системи навчання. Він включає програму курсу та його структуру в межах планових годин з поділом на змістові модулі, а також матеріали для практичних занять (питання для обговорення, тематику повідомлень, завдання для самостійної роботи, список рекомендованої літератури). У посібнику подано термінологічний словник, питання для повторення курсу, список рекомендованих джерел.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16643
Розташовується у зібраннях:Факультет початкової освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.