Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/10236
Назва: Дизайн та монументально-декоративне мистецтво. Кераміка та керамічні вироби
Автори: Гервас, Ольга Геннадіївна
Ключові слова: Дизайн
Кераміка
Дата публікації: 2018
Видавництво: Видавничо-поліграфічний центр «АЛМІ»
Бібліографічний опис: В навчально-методичному посібнику подається теоретичний матеріал із загальних положень з видів, властивостей та особливостей виробництва керамічних виробів. Детально розкриваються історія розвитку та технології художньої кераміки та гончарства, при цьому вказуються технологічні та формоутворювальні особливості Трипільської кераміки. Надаються практичні рекомендації із різних видів художнього оздоблення керамічних виробів. Для наукових працівників, викладачів та студентів інженерних, педагогічних та інженерно-педагогічних ВНЗ.
Серія/номер: УДК;7.012 (075.)
Короткий огляд (реферат): В навчально-методичному посібнику подається теоретичний матеріал із загальних положень з видів, властивостей та особливостей виробництва керамічних виробів. Детально розкриваються історія розвитку та технології художньої кераміки та гончарства, при цьому вказуються технологічні та формоутворювальні особливості Трипільської кераміки. Надаються практичні рекомендації із різних видів художнього оздоблення керамічних виробів. Для наукових працівників, викладачів та студентів інженерних, педагогічних та інженерно-педагогічних ВНЗ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/10236
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dizan_keeram.pdf113,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.