Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/10414
Назва: БАНКІВСЬКИЙ ДЕПОЗИТ ЯК НАПРЯМ АКТИВІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТРАХОВИКІВ З СТРАХУВАННЯ ЖИТТЯ
Інші назви: BANK DEPOSIT AS A DIRECTION OF INVESTMENT ACTIVITY’S ACTIVATION OF INSURERS IN LIFE INSURANCE
Автори: Мельничук, Юлія Миколаївна
Ключові слова: банк
банківська установа
страхова компанія
банківський депозит
інвестиційний проект
фінансовий стан
інвестиційний партнер
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДВНЗ “УНІВЕРСИТЕТ БАНКІВСЬКОЇ СПРАВИ”
Бібліографічний опис: Melnychuk Yu. M., Shkolenko O.B., Gumeniuk A.V., Melnik V.V. Bank deposit as a direction of investment activity’s activation of insurers in life insurance. Financial and credit activity: problems of theory and practice. 2018. Vol. 4(27). p. 41-48.
Серія/номер: КВ №21816'11716 ПР;
Короткий огляд (реферат): Стаття на тему «Банківський депозит як напрям активізації інвестиційної діяльності страховиків з страхування життя» присвячена аналізу фінансового стану та вільних коштів страхових компаній. На основі запропонованих критерій до банківської установи як інвестиційного партнера, з метою зменшення ризику неприбутковості проекту, вибрано на ринку банківських послуг найбільш надійні банки з стабільним фінансово-економічним станом. Банківська установа виступає як об’єкт депозитування коштів страховими компаніями на довгостроковий період. Розглянуто банківський депозит як об’єкт інвестування коштів для страховиків з довгострокового накопичення коштів. Проаналізовано депозитні пропозиції, фінансово-економічний стан банківських послуг в банках. Виявлено недоліки банківської системи України у сфері довгострокового накопичення коштів. Охарактеризовано недоліки та недосконалість банківської системи довгострокового накопичення коштів. Запропоновано інвестиційний проект, здійснено планування інвестиційних прибутків для зберігання тимчасово вільних активів страхових компаній.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/10414
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stattya.pdf324,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.