Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1588
Назва: СКЛАДЕНІ_НАЙМЕНУВАННЯ_ЯК_ТИП_ТЕРМІНОТВОРЕННЯ_У_ЦУКРОВОМУ_ВИРОБНИЦТВІ
Автори: Задояна, Лариса Миколаївна
Ключові слова: українська термінологія цукрового виробництва
українська термінологіятермін
складений термін
Дата публікації: 5-вер-2010
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Серія/номер: УДК 81.161.2' 373.46;
Короткий огляд (реферат): У статті описано складені найменування як тип термінотворення в українській термінології цукрового виробництва. З’ясовано, що найпродуктивнішими є двокомпонентні словосполучення. Загальний принцип творення складених термінів – конкретизація опорного родового компонента видовим
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1588
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2010 склад найм Задояна.doc63,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.