Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1589
Назва: МОРФОЛОГІЧНИЙ СПОСІБ ТВОРЕННЯ ТЕРМІНІВ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА В УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ
Автори: Задояна, Лариса Миколаївна
Ключові слова: термінологія цукрового виробництва
афіксація
словоскладання
абревіація
Дата публікації: 3-січ-2011
Видавництво: Кіровоград : РВВ КДПУ ім. В. Винниченка
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто морфологічний спосіб творення термінів галузі цукрового виробництва, зокрема проаналізовано і подано опис морфологічного способу творення слів, який представлений його основними різновидами: афіксацією, словоскладанням та абревіацією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1589
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2011 морф сп Задояна.doc101,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.