Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1597
Назва: ГЕНЕТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА УКРАЇНСЬКОЇ ТЕРМІНОЛОГІЇ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА
Автори: Задояна, Лариса Миколаївна
Ключові слова: українська термінологія цукрового виробництва
терміносистема
термін
категорія
Дата публікації: 26-кві-2013
Видавництво: Кіровоград : РВВ КДПУ ім. В. Винниченка
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається українська термінологія цукрового виробництва із погляду походження термінів. Лексеми в цій терміносистемі поділяються на питомі та запозичені. Терміни з питомими лексемами належать до певних ономасіологічних категорій.. Мовами-донорами запозичених термінів виступають грецька, латинська, німецька, англійська, польська, італійська, французька
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1597
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2013 генет характ Задояна.doc94 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.