Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1750
Назва: ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ АСПЕКТИ СОЦІАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ В ДИТИНСТВІ
Автори: Рогальська-Яблонська, Інна Петрівна
Ключові слова: Соціалізація
особистість
дитина
виховання
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: На сьогоднішньому щаблі історичного поступу великого значення набуває концентрація суспільної уваги на соціальній сфері розвитку особистості та держави. Історично зумовлений процес розвитку особистості, засвоєння нею цінностей, норм поведінки, системи соціальних зв’язків, активне відтворення набутого соціального досвіду у власній діяльності та спілкуванні визначається в сучасній науці як процес соціалізації. Проблеми соціалізації отримують висвітлення у філософії, соціології, антропології, соціальній психології та педагогіці, і кожна з цих наук акцентує увагу на певному аспекті цього процесу, залежно від специфіки наукового пошуку.
Серія/номер: 372;37. 035
Короткий огляд (реферат): У статті автор розглядає сутність процс соціалізації особистості в психолого-педагогічному контексті, що насамперед передбачає уточнення окермих позицій його актуальності для освіти особистості в дитинстві в умовах сучасного еатпу розвитку психологічної та педагогічної науки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1750
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Рогальської-Яблонської І.П. ін-т психології.pdf242,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.