Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1789
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ВИХОВАТЕЛІВ ДО ВИХОВАННЯ У СТАРШИХ ДОШКІЛЬНИКІВ ШАНОБЛИВОГО СТАВЛЕННЯ ДО МАТЕРІ
Автори: Бутенко, Ольга Григорівна
Ключові слова: виховання
шанобливе ставлення
старші дошкільники
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Стаття присвячена проблемі підготовки студентів до виховання у старших дошкільників шанобливого ставлення до матері. Представлено технологію роботи з означеної проблеми, що передбачала організацію консультаційного центру „Виховуємо шанобливу людину” та реалізована через різноманітні форми взаємодії експериментатора зі студентським колективом: лекції, семінари-практикуми, тренінги, методичні консультації тощо.
Серія/номер: УДК;371.134:372.3
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена проблемі підготовки студентів до виховання у старших дошкільників шанобливого ставлення до матері. Представлено технологію роботи з означеної проблеми, що передбачала організацію консультаційного центру „Виховуємо шанобливу людину” та реалізована через різноманітні форми взаємодії експериментатора зі студентським колективом: лекції, семінари-практикуми, тренінги, методичні консультації тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1789
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
formuvana_vidnosun.pdf378,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.