Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2107
Назва: ПОЛЬОВА ПРАКТИКА З ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН
Автори: Голуб, Надія Петрівна
Ключові слова: Польова практика
педагогічні дисципліни
Фенологічні спостереження
Дата публікації: 2011
Видавництво: Умань: Видавничо- поліграфічний центр “Візаві”,
Бібліографічний опис: Польова практика з природничих дисциплін . – Умань: Видавничо- поліграфічний центр “Візаві”, 2011. – 152 с.
Серія/номер: УДК;502.2(075)
ББК;28я73
Короткий огляд (реферат): У посібнику наведена робоча програма з польової практики у літній період та інші пори року. Представлений навчальний матеріал із землезнавства, ботаніки та зоології з урахуванням краєзнавчого принципу. Даються методичні рекомендації з вибору об’єктів для спостережень при проведенні екскурсій у різноманітні біогеоценози під час сезонної польової практики. Значна увага приділяється приваблюванню корисних тварин та охороні рідкісних і зникаючих видів. Наведено методичні вказівки до визначення рослин, тварин та складання гербаріїв і колекцій. Навчально-методичний посібник рекомендований для студентів педагогічних університетів із спеціальностей “Початкова освіта” і “Дошкільне виховання”,вчителів початкових класів та вихователів дошкільних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2107
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Poljova_praktyka.pdf2,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.