Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2137
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Тамара Василівна-
dc.contributor.authorЗахарченко, Н. П.-
dc.date.accessioned2013-12-22T16:06:37Z-
dc.date.available2013-12-22T16:06:37Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКравченко, Т. В. Обґрунтування вибору змісту навчального матеріалу за модулем «Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні» з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей / Т. В. Кравченко, Н. П. Захарченко // Збірник наукових праць студентів технолого-педагогічного факультету Інституту природничо-математичної та технологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2011. – С. 83-86.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2137-
dc.description.abstractУ статті обгрунтовано вибір змісту навчального матеріалу за модулем „Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні” з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей, відібрано музичний матеріал, який може виступити супроводом при вивченні модулю "Українська народна кухня"uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВПЦ «Візаві»uk
dc.subjectтрадиції та регіональні особливості народного харчуванняuk
dc.subjectпитання формування готовності майбутніх вчителів обслуговуючої праці до естетичного виховання під час виконання кулінарних робітuk
dc.subjectпрофіль “Українська народна кухня”uk
dc.titleОбґрунтування вибору змісту навчального матеріалу за модулем „Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні” з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостейuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TV Kravchenko Tezu.pdf224,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.