Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2306
Назва: Державне регулювання інвестиційної діяльності
Автори: Слатвінський, Максим Анатолійович
Ключові слова: державне регулювання
інвестиційна діяльність
Дата публікації: 2014
Серія/номер: УДК;330.322(477)(075.8)
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглядаються роль держави в регулюванні інвестиційної діяльності, механізми його здійснення та активізації інвестиційної діяльності, теоретичні аспекти застосування методів оцінки і вивчення передумов для прийняття інвестиційних рішень на макроекономічному рівні, методика вибору та обґрунтування конкретних важелів впливу на активізацію інвестиційної діяльності Посібник сформовано у вигляді стислого викладу тематичного матеріалу, містить контрольні запитання і тестові завдання для його засвоєння. Книга розрахована на студентів усіх напрямів підготовки економічних навчальних закладів, для економістів та фінансистів підприємств і фінансових установ та організацій, а також всіх інших зацікавлених у вивченні основ державного регулювання інвестиційної діяльності.
Опис: Державне регулювання інвестиційної діяльності / навч. посібник / Укл. М. А. Слатвінський. – Умань : ВПЦ «Візаві» (Видавець «Сочінський»), 2014. – 198 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2306
ISBN: 978-966-304-063-9
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Slatvinskiy_DRID.pdf294,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.