Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2557
Назва: МІЖКУЛЬТУРНІ КОМУНІКАЦІЇ ЯК СПОСІБ ПОДОЛАННЯ ЕТНІЧНОГО КОНФЛІКТУ
Автори: Шульга, Наталія Володимирівна
Ключові слова: міжкультурна комунікація
етнічний конфлікт
культурні особливості
Дата публікації: 2011
Видавництво: Тернопіль, Економічна думка ТНЕУ
Бібліографічний опис: Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні процеси економічного та соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід». Тернопіль, Економічна думка ТНЕУ. – 2011. – С.243-245.
Короткий огляд (реферат): В останні десятиріччя минулого століття виник підвищений інтерес науковців до вивчення культур, полікультурного середовища та проблематики міжкультурної комунікації у поліетнічному середовищі. Міжкультурні комунікації виникають там, де співіснують різні культури в силу різних причин. Зокрема, наприкінці ХХ століття у суспільстві мало місце таке соціальне явище як «друге переселення народів», якому сприяли таки негативні чинники як економічний занепад країн третього світу, виникнення «гарячих точок» на планеті, загострення соціальних проблем у суспільстві, тощо. Всі ці фактори та багато інших створили підґрунтя для існування відмінних культурних груп на одній території.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2557
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mizhkulturni_komunikatsii_yak_sposib_podolannya_etnichnogo_konfliktu_doc.pdf66,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.