Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2607
Title: Сучасний стан розвитку нормативних баз щодо системи управління безпечністю харчових продуктів
Authors: Швець, Тарас Григорович
Сухенко, Юрій Григорович
Слива, Юлія Володимирівна
Keywords: ISO
ДСТУ ISO 22000
Issue Date: Mar-2014
Publisher: Видавничий центр НУБіП України
Citation: Сучасний стан розвитку нормативних баз
Series/Report no.: УДК;614.31.001
Abstract: Коефіцієнт гармонізації національних стандартів становить 0,56, що є незадовільним.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2607
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Теза-Сучасний стан розвитку нормативних баз.doc37 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.