Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2643
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрасноштан, Ігор Васильович-
dc.date.accessioned2014-11-23T17:33:25Z-
dc.date.available2014-11-23T17:33:25Z-
dc.date.issued2014-11-23-
dc.identifier.citationКрасноштан І.В., Гребєннікова А.О. Ріст та репродуктивний розвиток окремих сортів троянд на агробіостанції університету / І.В. Красноштан, А.О. Гребеннікова. // Природничі науки і освіта : збірник наукових праць природничо-географічного факультету. – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві» (Видавець «Сочінський»), 2014. – с. 34-35.-
dc.identifier.citationП 77-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2643-
dc.description.abstractНа основі наших досліджень, ми прийшли до висновків, що сорти троянд чайно-гібридної селекції Дам де Кер, Малинова пахуча, виявляючи високі декоративні ознаки, характеризуються відмінностями у відсотках приживленості, залежно від термінів проведення окулірування; найбільш оптимальним періодом окулірування для сорту Дам де Кер є третя декада серпня (97%), сорту Малинова пахуча – друга декада серпня (98%); в період другої декади серпня у переважної більшості дослідних сортів троянд спостерігається найнижчий відсоток приживленості, що може бути викликано незадовільним водним режимом ґрунту в цей період, чи перебігом специфічних фізіологічних процесів, пов’язаних із завершенням вегетації; організація робіт по формуванню сортопідщепних комбінувань троянд чайно-гібридної селекції виявила можливість вирощування 800 кущів на 100 м2.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУДК [50:37](082)-
dc.relation.ispartofseriesББК [20:74]я43-
dc.subjectМалинова пахучаuk
dc.titleРіст та репродуктивний розвиток окремих сортів троянд на агробіостанції університетуuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf659,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.