Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2915
Назва: Проблема свободи в процесі формування творчого потенціалу майбутнього вчителя хореографії
Автори: Куценко, Сергій Володимирович
Ключові слова: свобода
творчий потенціал
майбутній вчитель хореографії
хореографічне навчання
свобода творчості
Дата публікації: 6-лют-2014
Бібліографічний опис: С.В. Куценко. Проблема свободи в процесі формування творчого потенціалу майбутнього вчителя хореографії [Електронний ресурс] / С.В. Куценко // Матеріали VІ Міжнародної Інтернет-конференції «Людина – Культура – Мистецтво – Творча особистість», 5 – 6 лютого 2014 р. ‒ Луганськ. – Режим доступу: http://www.lgiki.com.ua/s-v-kucenko-problema-svobodi-v-procesi-formuvannya-tvorchogo-potencialu-maybutnogo-vchitelya. – Назва з екрану.
Короткий огляд (реферат): Невід’ємною складовою сучасної хореографічної освіти є процес формування творчого педагога-хореографа, який би відрізнявся з поміж інших досконалою професійною майстерністю та високим рівнем творчого потенціалу. Запорукою успішності даного процесу є пропорційне співвідношення свободи та необхідності в навчальній та творчій діяльності. Особливістю прояву свободи в контексті педагогіки хореографічного мистецтва виступає формування внутрішньо вільної, готової до життєвого самовизначення особистості, яка характеризуватиметься високим рівнем розвитку потреби в самоактуалізації, здатністю до саморегуляції діяльності та норм поведінки, прагненням до професійного росту, відкритістю новому досвіду й спрямованістю на творчий розвиток.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2915
Розташовується у зібраннях:Факультет мистецтв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problema_svobody.pdf278,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.