Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3220
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ В США
Автори: Безрукова, Анна Русланівна
Ключові слова: американська сім’я
американська система виховання
процес виховання
педагогічна культура батьків
модель виховання
Дата публікації: 2015
Видавництво: Науковий журнал "Педагогічні науки: теорія, істрія, інноваційні технології"
Бібліографічний опис: Безрукова А.Р. Особливості виховання дітей в сша / А.Р. Безрукова // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології: науковий журнал / голов. ред. А.А. Сбруєва. – Суми : Вид-во Сум ДПУ імені А. С. Макаренка, 2015. - № 3 (47). – 54-60с.
Серія/номер: УДК;37.018(73)
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто історико-культурні, економічні та політичні фактори впливу на формування педагогічної культури батьків в США та формування американської системи виховання. Доведено, що розвиток будь-якого суспільства обумовлено не тільки політичною, але й педагогічною культурою його членів, зокрема батьків. Родина – це основа будь-якого суспільства. Автором було встановлено, що останні кілька десятиліть, суспільство США стало свідком еволюції сім'ї. Політичні, економічні та духовні зміни в суспільстві мали великий вплив на сімейні цінності та систему виховання в американській сім'ї. Встановлено, що сімейні цінності Америки дуже важливі для своїх громадян. Протягом багатьох років американська сім'я і її цінності були одним з головних пріоритетів для держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3220
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bezrukova_statticonf.pdf396,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.