Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3434
Назва: | Формування стратегії підвищення ефективності виробництва продукції круп'яних культур на сільськогосподарських підприємствах |
Автори: | Кузьменко, Ольга Андріївна Уланчук, Володимир Семенович |
Ключові слова: | круп’яні культури ефективність виробництва сільське господарство стратегія виробництва гречка просо рентабельність виробництва економічна ефективність урожайність валовий збір |
Дата публікації: | вер-2014 |
Видавництво: | ТОВ «Юго-Восток, Лтд» |
Бібліографічний опис: | Уланчук В. С. Формування стратегії підвищення ефективності виробництва круп’яних культур в сільськогосподарських підприємствах / В. С. Уланчук, О. А. Кузьменко // Вісник економічної науки України. – 2014. - № 2. – С.159-162. |
Серія/номер: | УДК;633.1.003.13 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто напрями підвищення ефективності виробництва круп'яних культур в сільськогосподарських підприємствах. Забезпечення ефективності виробництва продукції круп'яних культур доводить необхідність розвитку інтегрованої структури, що об’єднує виробництво, переробку і реалізацію продукції з метою підвищення її конкурентоспроможності в умовах інтеграції економіки України в світове господарство. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3434 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Formuvannyastr_ategiyi_pidvyshhennya_efektyvnosti_vyrobnycztva_produkciyi_krupyanyx_kultur_na_silskogospodarskyx_pidpryyemstvax.pdf | 491,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.