Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3775
Назва: Компаративний аналіз систем управління шкільною освітою в Нідерландах та Франції: досвід для України
Автори: Бойченко, Катерина Вікторівна
Ключові слова: керівництво
менеджмент
адміністрування
Нідерланди
Франція
порівняльна педагогіка
освіта
педагогічний менеджмент
модернізація
децентралізація
Дата публікації: 2015
Видавництво: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Бойченко К. В. Компаративний аналіз систем управління шкільною освітою в Нідерландах та Франції: досвід для України : методичні матеріали для адміністраторів освіти / К. В. Бойченко. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2015. – 130 с.
Серія/номер: УДК
Короткий огляд (реферат): Дана праця є порівняльним аналізом системи освітнього менеджменту в Нідерландах та у Франції з метою виявлення найкращого зарубіжного досвіду в управлінні освітою та можливостей використання його в українській системі освіти. Для України, порівняно молодої та незалежної держави, за сучасних умов важкої економічної, політичної та соціальної ситуації в країні постає необхідність вивчення досвіду високорозвинених країн, а перспективи модернізації системи освітнього менеджменту в Україні вбачаємо в синтезі найкращих здобутків країн Європейського Союзу. Рекомендована науковим працівникам, вчителям, адміністраторам освіти, аспірантам, магістрантам, студентам вищих педагогічних закладів освіти, усім, хто цікавиться проблемами модернізації вітчизняної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3775
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
material.pdf398,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.