Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4001
Назва: Корпоративна соціальна відповідальність як чинник підвищення ефективності сучасного бізнесу
Автори: Бержанір, Анатолій Леонідович
Ключові слова: соціальна відповідальність бізнесу
корпоративна соціальна відповідальність
стейкхолдери
корпоративна етика
соціальний аудит
Дата публікації: 2014
Видавництво: Донецький національний університет
Бібліографічний опис: Бержанір А.Л. Корпоративна соціальна відповідальність як чинник підвищення ефективності сучасного бізнесу [Текст]: / А.Л. Бержанір // Збірник наукових праць ,,Ekonomika i orhanizatsiia upravlinnia. Економіка і організація управління”// Донецький національний університет – Вінниця, 2014. – Випуск № 1 (17)–2 (18).
Серія/номер: УДК 338.24(045);
Короткий огляд (реферат): В статті показано значущість соціальної відповідальності бізнесу для підвищення його ефективності та процес її становлення в західних країнах протягом XX століття. Обгрунтовано основні теоретико-методологічні положення, що визначають сутність і зміст корпоративної соціальної відповідальності як чинника економічного розвитку. Соціальною відповідальністю бізнесу є досягнення високих фінансових результатів корпорації з дотриманням етичних цінностей та поваги до людей і навколишнього середовища. Визначено напрями, підходи та структуру соціально відповідального бізнесу. Вказано, що у країнах з ринковою економікою діяльність із забезпечення корпоративної соціальної відповідальності визначається як прагматичний напрямок розвитку бізнесу, який забезпечує високу ефективність функціонування фірми та управління ризиками. Підкреслено значущість складання соціальних звітів та проведення соціального аудиту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4001
ISSN: 2307-2318
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Korporat_soc_vidpovid.pdf405,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.