Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4016
Назва: Політика Володимира Путіна в оцінці Збігнева Бжезинського
Автори: Кривошея, Ігор Іванович
Якименко, Людмила Миколаївна
Ключові слова: російсько-українські відносини
США
Європейський Союз
Володимир Путін
Збігнев Бжезинський
Україна
Росія
політика
криза
лідер
Дата публікації: жов-2015
Видавництво: Київ, Видавництво "Гілея"
Бібліографічний опис: Кривошея І. І., Якименко Л. Політика Володимира Путіна в оцінці Зб. Бжезинського // / Гол. ред. В. М. Вашкевич. – К.: «Видавництво «Гілея»», 2015. – Випуск 101 (10). – С.193-197.
Серія/номер: УДК 327.8 (470+571);
Короткий огляд (реферат): У зв’язку з загостренням міжнародної ситуації за участі Росії й безпосередньо подій в Україні особливої актуальності й гостроти набувають політологічні напрацювання й публічні висловлювання Зб. Бжезинського, у котрих він подає оцінку політичної діяльності В. Путіна на посаді президента РФ і його особистості. У статті простежено основні риси «медіаобразу» В. Путіна в інтерв’ю й наукових роботах Зб. Бжезинського, подано обриси політичного портрета президента РФ та перелік його особистісних якостей, виокремлено основні тези прогностичних візій американського політолога стосовно майбутнього самої Росії, що, у свою чергу, окреслює параметри російсько-американських відносин у найближчій і далекоглядній перспективі, у тому числі й в контексті російсько-української кризи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4016
ISSN: 2076-1554
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gileya_101_2015.pdf298,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.