Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4151
Назва: Правові аспекти реформування земельних відносин в Україні
Автори: Максимчук, Олена Вікторівна
Шачковська, Любов Сергіївна
Ключові слова: законодавча влада
соціальна структура
приватизація землі
селяни
Дата публікації: 6-лис-2015
Видавництво: Наукове об'єднання " Відкрите Суспільство"
Бібліографічний опис: Максимчук О. В. Правові аспекти реформування земельних відносин в Україні / О.В. Максимчук, Л.С. Шачковська // Суспільні науки сьогодні: постулати минулого і сучасні теорії. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Дніпропетровськ: НО «Відкрите суспільство», 2015. С. 32-27.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто приватизацію землі та реорганізацію колективних пострадянських сільськогосподарських підприємств як основу виробничої структури.Наголошено, щоЗміни у формах власності на землю ведуть не тільки до перетворень у економічних відносинах, а і до глибинних змін соціальної структури українського суспільства, формують нову, невідому для нас постать сільського жителя, який до недавнього часу ідентифікувався переважно як безземельний, безправний, безініціативний та безвідповідальний колгоспник. Таким чином,зрештою відбувається зміна соціальної свідомості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4151
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
репозитарій.pdf350,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.