Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4234
Назва: Навчальний посібник з французької мови
Інші назви: Le Francais
Автори: Литвиненко, Віктор Юрійович
Ключові слова: Французька мова
Дата публікації: 2015
Видавництво: Видавничо-поліграфічний центр «ОМІДА»
Бібліографічний опис: Даний навчальний посібник призначений для студентів І етапу навчання іноземної мови у немовному вузі. Навчально-методичний матеріал посібника укладений за модульною структурою.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник презентовано на основі 4 змістових модулів. Кожен з модулів включає у себе базовий текст зі списками термінологічної лексики для активного засвоєння об'ємом 20-30 лексичних одиниць та серією дотекстових і післятекстових лексичних та граматичних вправ з метою формування різних видів мовної діяльності; творчих завдань, спрямованих на активне відтворення засвоєної лексики та застосування її в комунікативних ситуаціях, чим забезпечується і загальний принцип розвитку мовленнєвої діяльності – послідовності та наступності при переході від простих до більш складних мовленнєвих дій. У додатках до навчального посібника містяться тексти для самостійного читання, а також серія тестів, які дозволяють студентові перевірити ступінь засвоєння граматичного та лексичного матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4234
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
підручник з французької2 .pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.