Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4286
Назва: Шкільний учитель нового покоління. Допроектне базове дослідження (березень 2013 – березень 2014)
Автори: Бевз, Олена Павлівна
Гембарук, Алла Степанівна
Заболотна, Оксана Адольфівна
Ключові слова: шкільний учитель нового покоління
допроектне базове дослідження
Британська Рада
Дата публікації: 2014
Видавництво: Київ: Ленвіт, 2014
Бібліографічний опис: Шкільний учитель нового покоління. Допроектне базове дослідження (березень 2013 – березень 2014). – К.: Ленвіт, 2014. – 60 с.
Короткий огляд (реферат): Міністерство освіти і науки України та Британська Рада в Україні започаткували проект «Шкільний учитель нового покоління», який має на меті оновлення змісту та підходів до мовної та методичної підготовки майбутнього вчителя іноземних мов у вищих навчальних закладах країни. Протягом року (березень 2013 – березень 2014) робоча група проекту досліджувала сучасний стан підготовки майбутнього вчителя іноземних мов в Україні та його відповідність вимогам часу: проаналізувала нормативні документи та навчальні матеріали університетів України; провела опитування зацікавлених сторін та вивчила їхнє ставлення до стану методичної підготовки вчителів; ознайомилась із відповідним досвідом навчальних закладів Великої Британії та з досвідом Узбекистану з упровадження реформи підготовки вчителів англійської мови. Цей звіт представляє результати допроектного дослідження та пропонує рекомендації щодо подальшої реалізації проекту «Шкільний учитель нового покоління». Він розрахований на широке коло освітян, у першу чергу на керівників і викладачів вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4286
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Baseline study.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.