Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4387
Назва: Особливості застосування подкастів у фаховій підготовці майбутніх вчителів англійської мови
Автори: Сушкевич, Ольга Валентинівна
Ключові слова: подкаст
фахова підготовка
навчальний процес
завдання
інструкція
професійні вміння та навички
Дата публікації: 2015
Видавництво: Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка
Бібліографічний опис: 1. Сушкевич О.В. Особливості застосування подкастів у фаховій підготовці майбутніх вчителів англійської мови // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології. Науковий журнал. – № 4 (48). – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка. – 2015. – С. 370-376.
Короткий огляд (реферат): У статті описуються технічні та методичні аспекти використання подкастів у навчально-пізнавальному процесі при підготовці майбутніх вчителів англійської мови. Обґрунтовується залучення онлайн аудіо файлів в аудиторну та самостійну роботу студентів. Означаються основні етапи впровадження навчальної діяльності з таким аудіо матеріалом. Представлено особливості опрацювання як готового епізоду, так і створення власного викладачем та майбутніми фахівцями. Наведено ілюстративні приклади завдань та інструкцій до них, які можна вводити під час використання подкастів на різних рівнях засвоєння принципів роботи з ними. Імплементація цього матеріалу у фахової підготовці розглядається як така, що формує стійкі професійні вміння та навички, які відповідають сучасним нормам та вимогам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4387
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sushkevych_statticonf.pdf266,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.