Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4398
Назва: Державно-приватне партнерство – рушійна сила інноваційного розвитку країни
Автори: Стойка, Віталій Олександрович
Ключові слова: державно-приватне партнерство
інноваційний розвиток
науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи
реконструкція
модернізація
конкурентоспроможність
Дата публікації: 6-бер-2015
Видавництво: ТОВ "ДКС Центр"
Бібліографічний опис: Стойка В. О. Державно-приватне партнерство – рушійна сила інноваційного розвитку країни / В. О. Стойка // Агросвіт. – 2015. – № 6. – С. 36–40.
Серія/номер: УДК;338.1
Короткий огляд (реферат): У статті здійснено аналіз нормативно-правового забезпечення розвитку державно-приватного партнерства в Україні. Розкрито окремі аспекти запровадження державно-приватного партнерства у країнах, що розвиваються та розвинутих країнах світу. Відображено основні проекти державно-приватного партнерства в Україні. Описано проблеми взаємодії держави та суб’єктів приватного бізнесу такі як недостатня привабливість для інвесторів частини об’єктів, на яких передбачається реалізація проектів державно-приватного партнерства; низький рівень фахової підготовки спеціалістів, що займаються питаннями запровадження державно-приватного партнерства, відсутність їх мотивації щодо пошуку та роботи з приватними інвесторами; брак інформації у частини представників бізнесу щодо переваг використання механізмів партнерства в процесі розвитку підприємницької діяльності. Запропоновано модель розвитку державно-приватного партнерства на регіональному рівні, що передбачає створення комітетів з проблем розвитку державно-приватного партнерства у регіонах країни. Функціонування таких комітетів дасть можливість покращити нормативно-правове, фінансово-кредитне, науково-дослідне, навчально-методичне та інформаційно-консультаційне забезпечення розвитку державно-приватного партнерства і дозволить спрямувати суспільне виробництво країни на інноваційний шлях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4398
ISSN: 2306-6792
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Derzhavno_pryvatne_ partnerstvo.pdf189,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.