Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020-12-04Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.Філімонова, Ірина Афанасіївна
2021-05-30Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографіяФілімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлія Василiвна; Ткачук, Станіслав Іванович; Ящук, Сергій Миколайович
2020-12-04Збірник технологічних карток «Приготування страв з риби та морепродуктів» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.Філімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлыя Василiвна
2020-02-04ПРАКТИЧНА РЕАЛІЗАЦІЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ РОБІТ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮФілімонова, Ірина Афанасіївна; Ткачук, Станіслав Іванович
2021Information technologies in the formation of professional competence of future teachers.Браславська, Оксана Володимирівна; Рожі, Інна Георгіївна
2020-10-27КАРТОГРАФІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ЯК КОМПОНЕНТ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ГЕОГРАФІЇБарвінок, Наталія Володимирівна
2021-06Самостійна робота майбутніх інженерів- педагогів харчової галузі як умова формування загальних та фахових компетентностейДубова, Наталія Вячеславівна; Люльченко, Вячеслав Григорович
2021-05-21Формування картографічної компетентності майбутніх учителів географіїБарвінок, Наталія Володимирівна; Озерова, Людмила Андріївна