Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4401
Назва: Проблеми та перспективи розвитку туристичної галузі України в умовах економічної нестабільності
Автори: Стойка, Сергій Олександрович
Ключові слова: економічна нестабільність
туристична галузь
туристична інфраструктура
ринок праці
стратегія управління
в’їзний туризм
виїзний туризм
внутрішній туризм
Дата публікації: 2015
Видавництво: ТОВ "ДКС Центр"
Бібліографічний опис: Стойка С. О. Проблеми та перспективи розвитку туристичної галузі України в умовах економічної нестабільності / С. О. Стойка // Інвестиції : практика та досвід. – 2015. – № 21. – С. 86–90.
Серія/номер: УДК;338.48
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто особливості функціонування туристичної галузі в умовах економічної нестабільності. Проведено аналіз туристичних потоків в Україні. Виявлено тенденцію до зниження частки в’їзного туризму. Визначено частку в’їзного, виїзного та внутрішнього туризму в організованому туризмі по регіонах України та наведено причини зниження туристичних потоків. Вказано основні перешкоди, що спричинили відставання туристичної галузі України від світових стандартів та основні проблеми з якими зустрічається туристична індустрія в умовах економічної нестабільності. Запропоновано сформувати чітку Стратегію управління розвитком туристичної галузі України на національному рівні, яка має узгоджуватись зі стратегіями та програмами розвитку туризму на регіональному рівні, що дасть можливість створити нові робочі місця, довести якість надання послуг до рівня цін на ринку і поступово покращити якість інфраструктурних складових (автомобільні дороги, готелі, ресторани, музеї тощо), що забезпечують комфортність споживання туристичних послуг іноземними та внутрішніми туристами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4401
ISSN: 2306-6814
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problemy_ta_perspektyvy.pdf216,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.