Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4444
Назва: Інноваційна діяльність як складова в управлінні конкурентоспроможністю підприємств АПК
Автори: Митяй, Оксана Василівна
Ключові слова: Інноваційна діяльність
інновації
інноваційна діяльність
конкурентоспроможність
агропромисловий комплекс
управління
науково-технічний потенціал
інфраструктура сільськогосподарська продукція
модернізація
Дата публікації: 2015
Видавництво: Редакційно-видавничий відділ Чернігівського національного технологічного університету
Бібліографічний опис: Митяй О.В. Інноваційна діяльність як складова в управлінні конкурентоспроможністю підприємств АПК /О.В. Митяй // Проблеми і перспективи економіки та управління. Науковий журнал. – 2015.– № 2 (2).– С. 43-49.
Серія/номер: УДК: 631:155
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються сучасні тенденції пріоритетних напрямів вдосконалення механізму управління інноваційними процесами у рамках забезпечення конкурентоспроможності підприємств агропромислового комплексу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4444
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovacijna diyal`nist` yak skladova v upravlinni konkurentospromozhnistyu pidpry`yemstv APK.pdf425,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.