Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4448
Title: | Аналітична оцінка функціонування харчових підприємств як аспект конкурентоспроможності АПК України |
Authors: | Митяй, Оксана Василівна |
Keywords: | Конкурентоспроможність АПК харчова промисловість продукти харчування експорт імпорт інвестиції інновації агропромисловий комплекс |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | СМП «ТАЙП» |
Citation: | Митяй О.В. Аналітична оцінка функціонування харчових підприємств як аспект конкурентоспроможності АПК України / О.В. Митяй // Науково-виробничий журнал “Інноваційна економіка”. – 2015. – №3 (58). – С. 21-24. |
Series/Report no.: | УДК 338.45:664.6(477) |
Abstract: | Визначена роль харчової промисловості в народногосподарському комплексі України. Виділені позитивні і негативні сторони діяльності підприємств харчової промисловості. Визначені цілі і пріоритети розвитку вітчизняних підприємств харчової промисловості в ринковому середовищі. Встановлено, що оскільки харчова промисловість тісно пов'язана з сільським господарством, є основною технологічною ланкою продовольчого комплексу, то пріоритетне значення в територіальній організації харчової промисловості мають такі економічні чинники, як сировинний, споживчий, транспортний, спеціалізація сільського господарства, науково-технічний прогрес. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4448 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Analitychna otsinka funktsionuvannya kharchovykh pidpryyemstv yak aspekt konkurentospromozhnosti APK Ukrayiny.pdf | 619,83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.