Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-38 зі 38.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018-10-10Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати»Філімонова, Ірина Афанасіївна
2018-11-15Мотиваційно-ціннісне середовище як педагогічна умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологійФілімонова, Ірина Афанасіївна
2019-03-20ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ОБОВ’ЯЗКОВА УМОВА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙФілімонова, Ірина Афанасіївна
2019-02-20Аналіз стану сформованості аксіологічного компоненту професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплінФілімонова, Ірина Афанасіївна
2020-12-04Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.Філімонова, Ірина Афанасіївна
2018-10-20USING OF INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE PROCESS OF PROFESSIONAL COMPETENCIE’S FORMING OF THE FUTURE FOOD TECHNOLOGIES BACHELORSФілімонова, Ірина Афанасіївна
2021-05-30Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографіяФілімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлія Василiвна; Ткачук, Станіслав Іванович; Ящук, Сергій Миколайович
2020-12-04Збірник технологічних карток «Приготування страв з риби та морепродуктів» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.Філімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлыя Василiвна