Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4602
Title: Інновації в ресторанному бізнесі
Authors: Осьмьоркіна, Наталя Михайлівна
Keywords: ресторанний бізнес
інновації
інформаційні технології
тепан-шоу
тепан-кухар
науково-технічний прогрес
тепан-інновації
ресторатори
інтерактивне меню
нововведення ресторанного бізнесу
Issue Date: 2015
Publisher: «Візаві»
Citation: Осьмьоркіна, Н. М. Інновації в ресторанному бізнесі / Н. М. Осьмьоркіна // Перспективи розвитку індустрії гостинності України Всеукраїнських науково-інт. конф., 2015р. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2015.
Series/Report no.: УДК 338.46(063)
Abstract: Висвітлено необхідність впровадження інновацій на підприємствах ресторанного бізнесу. Використання інновацій в ресторанному господарстві дає можливість поліпшити якість обслуговування та підвищити ефективність роботи ресторану.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4602
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyi v restorannomu biznesi.pdf177,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.