Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4602
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсьмьоркіна, Наталя Михайлівна-
dc.date.accessioned2015-12-07T09:59:40Z-
dc.date.available2015-12-07T09:59:40Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОсьмьоркіна, Н. М. Інновації в ресторанному бізнесі / Н. М. Осьмьоркіна // Перспективи розвитку індустрії гостинності України Всеукраїнських науково-інт. конф., 2015р. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2015.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4602-
dc.description.abstractВисвітлено необхідність впровадження інновацій на підприємствах ресторанного бізнесу. Використання інновацій в ресторанному господарстві дає можливість поліпшити якість обслуговування та підвищити ефективність роботи ресторану.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisher«Візаві»uk
dc.relation.ispartofseriesУДК 338.46(063)-
dc.subjectресторанний бізнесuk
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectінформаційні технологіїuk
dc.subjectтепан-шоуuk
dc.subjectтепан-кухарuk
dc.subjectнауково-технічний прогресuk
dc.subjectтепан-інноваціїuk
dc.subjectрестораториuk
dc.subjectінтерактивне менюuk
dc.subjectнововведення ресторанного бізнесуuk
dc.titleІнновації в ресторанному бізнесіuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyi v restorannomu biznesi.pdf177,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.