Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4660
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Подзігун, Світлана Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T10:28:35Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T10:28:35Z | - |
dc.date.issued | 2015-11-26 | - |
dc.identifier.citation | Подзігун С.М. Особливості ціноутворення на ринку готельних послуг / Подзігун С.М. // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції розвитку готельно-ресторанної індустрії України», (Умань, 26 лист., 2015). – Умань, 2015. – С. 234-236. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4660 | - |
dc.description.abstract | Ціни і цінова політика - найважливіший засіб реалізації маркетингової стратегії. Від цін значною мірою залежать комерційні результати, а ефективна цінова політика робить довгостроковий, а інколи й вирішальний вплив на всю систему торгово-виробничої діяльності турфірми. Ціни свідчать про конкурентоспроможність туристичних послуг і зайнятими фірмою позиціями на ринку. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Уманський державний педагогічний університет, м. Умань | uk |
dc.subject | ціна | uk |
dc.subject | ціноутворення | - |
dc.subject | готульний бізнес | - |
dc.subject | туристична індустрія | - |
dc.title | Особливості ціноутворення на ринку готельних послуг | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osobluvosti_zinoytvorennja_na_runky_turustuchnuh_failu.udpu.pdf | 293,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.