Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4692
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кожухівська, Раїса Борисівна | - |
dc.date.accessioned | 2015-12-25T11:24:54Z | - |
dc.date.available | 2015-12-25T11:24:54Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Кожухівська, Р.Б. Використання принципів менеджменту якості в готельно-ресторанній справі /Р.Б. Кожухівська// Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Нова модель регіонального економічного зростання : науково-теоретичні проблеми і механізм реалізації» 19 листопада 2015 року // Міністерство економічного розвитку і торгівлі України. Вінницький фінансово-економічний університет м. Вінниця, 2015. – С.115-119. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4692 | - |
dc.description.abstract | В готельному господарстві проблема якості послуг є досить актуальною, адже без якісного обслуговування готель не досягне поставлених цілей, не отримає прибутку, тому ефективна реалізація якісних послуг туристам є головним джерелом існування готелю. Якість є комплексним поняттям, що всебічно характеризує ефективність діяльності готелю, стиль управління, стратегію, маркетинг і організацію надання послуг, а тому ефективне управління якістю є однією з найбільш актуальних проблем для готелю. Якість впливає на кінцеві результати діяльності готелю (прибуток) і збільшує обсяг продажів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вінницький фінансово-економічний університет м. Вінниця | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК 338.48:379.8 | - |
dc.subject | готельне господарство | uk |
dc.subject | проблема якості послуг | uk |
dc.subject | якісне обслуговування | uk |
dc.subject | готель | uk |
dc.subject | стандарт ISO 8402 | uk |
dc.subject | стандарт | uk |
dc.subject | ефективність діяльності готелю | uk |
dc.subject | стиль управління | uk |
dc.subject | організація надання послуг | uk |
dc.subject | результат діяльності готелю | uk |
dc.title | Використання принципів менеджменту якості в готельно-ресторанній справі | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vykorystannia pryntsypiv menedzhmentu yakosti.pdf | 360,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.