Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4692
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКожухівська, Раїса Борисівна-
dc.date.accessioned2015-12-25T11:24:54Z-
dc.date.available2015-12-25T11:24:54Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКожухівська, Р.Б. Використання принципів менеджменту якості в готельно-ресторанній справі /Р.Б. Кожухівська// Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Нова модель регіонального економічного зростання : науково-теоретичні проблеми і механізм реалізації» 19 листопада 2015 року // Міністерство економічного розвитку і торгівлі України. Вінницький фінансово-економічний університет м. Вінниця, 2015. – С.115-119.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4692-
dc.description.abstractВ готельному господарстві проблема якості послуг є досить актуальною, адже без якісного обслуговування готель не досягне поставлених цілей, не отримає прибутку, тому ефективна реалізація якісних послуг туристам є головним джерелом існування готелю. Якість є комплексним поняттям, що всебічно характеризує ефективність діяльності готелю, стиль управління, стратегію, маркетинг і організацію надання послуг, а тому ефективне управління якістю є однією з найбільш актуальних проблем для готелю. Якість впливає на кінцеві результати діяльності готелю (прибуток) і збільшує обсяг продажів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВінницький фінансово-економічний університет м. Вінницяuk
dc.relation.ispartofseriesУДК 338.48:379.8-
dc.subjectготельне господарствоuk
dc.subjectпроблема якості послугuk
dc.subjectякісне обслуговуванняuk
dc.subjectготельuk
dc.subjectстандарт ISO 8402uk
dc.subjectстандартuk
dc.subjectефективність діяльності готелюuk
dc.subjectстиль управлінняuk
dc.subjectорганізація надання послугuk
dc.subjectрезультат діяльності готелюuk
dc.titleВикористання принципів менеджменту якості в готельно-ресторанній справіuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vykorystannia pryntsypiv menedzhmentu yakosti.pdf360,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.