Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4693
Title: Специфіка використання маркетингу та менеджменту якості у ресторанному бізнесі
Authors: Кожухівська, Раїса Борисівна
Keywords: розвитку ринкового господарства
співвідношення „ціна-якість”
якість послуг
підприємств ресторанного бізнесу
управління
підвищення рівня якості
ресторанний бізнес
маркетинг
менеджмент
споживач
турист
клієнт
Issue Date: 2015
Publisher: ВПЗ "Візаві"
Citation: Кожухівська, Р.Б. Специфіка використання маркетингу та менеджменту якості у ресторанному бізнесі /Р.Б. Кожухівська// Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні» 26 листопада 2015 року// УДПУ, ВПЦ "Візаві", 2015. – С.58-62.
Abstract: У сучасних умовах функціонування та розвитку ринкового господарства визначальним у забезпеченні високого іміджу та конкурентного статусу вітчизняних підприємств є оптимальне співвідношення „ціна-якість”. Особливої актуальності набуває проблема забезпечення відповідного рівня якості послуг підприємств ресторанного бізнесу. Такі обставини вимагають перегляду засад управління на підприємствах ресторанного бізнесу з позицій розроблення, забезпечення, досягнення та систематичного підвищення рівня якості послуг і повноцінного їхнього споживання.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4693
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Spetsyfika vykorystannia marketynhu ta menedzhmentu yakosti u restorannomu biznesi.pdf134,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.