Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4784
Назва: Роль математики у формування логіко-математичного мислення майбутніх вчителів.
Автори: Ящук, Олена Миколаївна
Ключові слова: Логіко-математичне мислення
початкова школа
майбутні вчителі
молодші школярі
мислення
розвиток
здібності
культура мислення
математика
логіка
Дата публікації: 28-жов-2015
Видавництво: ФОП Жовтий
Бібліографічний опис: Ящук О. М. Роль математики у формуванні логіко – математичного мислення / О. М. Ящук // Сучасні технології розвитку професійної майстерності майбутніх учителів : матеріали VIII Всеукраїнської Інтернет-конференції, 28 жовтня 2015 р. // FOLIA COMENIANA : вісник Польсько-української науково-дослідної лабораторії дидактики імені Я. А. Коменського. – Умань: ФОП Жовтий, 2015. – 218 с.
Серія/номер: УДК 51+159.955
Короткий огляд (реферат): Мислення є вищим пізнавальним процесом. Воно являє собою форму творчого відображення людиною дійсності, що породжує такий результат, якого в самій дійсності або у суб’єкта на даний момент часу не існує. Мислення людини також можна розуміти як творче перетворення наявних у пам’яті уявлень і образів. Відмінність мислення від інших психологічних процесів пізнання полягає в тому, що воно завжди пов’язано з активною зміною умов, в яких людина знаходиться. У процесі мислення проводиться цілеспрямоване і доцільне перетворення дійсності. Мислення – це особливого роду розумова і практична діяльність, яка передбачає систему включених в неї дій та операцій перетворюючого і пізнавального (орієнтовно-дослідницького) характеру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4784
Розташовується у зібраннях:Факультет початкової освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rol' matematiki u formuvannі logіko – matematichnogo mislennja.pdf168,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.