Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4812
Назва: | Виробниче авчання |
Автори: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
Ключові слова: | ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ |
Дата публікації: | 12-кві-2016 |
Серія/номер: | УДК 664(075.8); |
Короткий огляд (реферат): | Навчально-методичний посібник для вивчення студентами технології приготування страв |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4812 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник Виробн ввиче.pdf | 3,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.