Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4812
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2016-04-12T11:20:24Z-
dc.date.available2016-04-12T11:20:24Z-
dc.date.issued2016-04-12-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4812-
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник для вивчення студентами технології приготування стравuk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУДК 664(075.8);-
dc.subjectХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇuk
dc.titleВиробниче авчанняuk
dc.typeTutorialuk
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник Виробн ввиче.pdf3,7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.