Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4898
Назва: Наступність та неперервність у курсі «Природознавство»
Автори: Голуб, Володимир Миколайович
Голуб, Надія Петрівна
Ключові слова: Наступність
Неперервна педагогічна освіта
Природознавство
Дошкільна ланка
Покоління
Навчання
Дослідження
Школа
Гуманістичні цінності
Школярі
Дата публікації: 22-кві-2016
Видавництво: ФОП Жовтий О.О.
Бібліографічний опис: Голуб В. , Голуб Н. Наступність та неперервність у курсі «Природознавство» / Неперервна педагогічна освіта в Україні: стан, проблеми, перспективи : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Умань, 22 квітня 2016 року // FOLIA COMENIANA : вісник Польсько-української науково-дослідної лабораторії дидактики імені Я. А. Коменського. ‒ Умань : ФОП Жовтий, 2016. – С. 30–33.
Серія/номер: УДК 502.2(07)
Короткий огляд (реферат): На сучасному етапі розвитку людської цивілізації особливо гостро постають питання зайнятості населення у суспільному виробництві матеріальних благ та культурних цінностей. Відповідно до цього працівники різних галузей повинні бути носіями глибоких теоретичних знань і мати професійні компетенції. Безперечно, жодний навчальний заклад не зможе забезпечити своїх випускників знаннями на все життя і на всі випадки професійної діяльності. Звідси цілком очевидною постає проблема необхідності самостійного одержання знань, яка переростає в ідею неперервності та наступності в освіті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4898
Розташовується у зібраннях:Факультет початкової освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nastupnist` ta neperervnist` u kursi «Pry`rodoznavstvo».pdf278,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.