Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5066
Назва: МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОЇ (ГІТАРНОЇ) ОСВІТИ УКРАЇНИ
Автори: Коваленко, Анатолій Сергійович
Ключові слова: методологічні основи
інструментальна (гітарна) освіта
виконавці
музичне мистецтво
практика
підготовка
Дата публікації: 2016
Видавництво: Врање: Штампа „Аурора”
Бібліографічний опис: У статті досліджується генезис інструментальної (гітарної) освіти яка майже півстоліття користується попитом серед молоді та суспільного загалу. Доведено, що з середини ХХ століття гітарна виконавська галузь стрімко увійшла в систему музичної освіти на всіх освітньо-кваліфікаційних рівнях, представники якої сьогодні уславлюють вітчизняну гітарну школу на провідних міжнародних конкурсах, концертних заходах, майстер-класах, якісно готують фахівців у сфері культури та мистецтва, викладачів за фахом. Проте, гітарне мистецтво знаходиться за межами уваги науковців, більшість їх робіт висвітлюють окремі аспекти розвитку гітарної освіти в країні, що свідчить про локальний характер досліджень.
Серія/номер: УДК: 37.011.3 – 057.4;
Короткий огляд (реферат): Анотація. Коваленко А. Методологічні основи розвитку інструментальної (гітарної) галузі. У статті досліджується генезис інструментальної (гітарної) освіти яка майже півстоліття користується попитом серед молоді та суспільного загалу. Доведено, що з середини ХХ століття гітарна виконавська галузь стрімко увійшла в систему музичної освіти на всіх освітньо-кваліфікаційних рівнях, представники якої сьогодні уславлюють вітчизняну гітарну школу на провідних міжнародних конкурсах, концертних заходах, майстер-класах, якісно готують фахівців у сфері культури та мистецтва, викладачів за фахом. Проте, гітарне мистецтво знаходиться за межами уваги науковців, більшість їх робіт висвітлюють окремі аспекти розвитку гітарної освіти в країні, що свідчить про локальний характер досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5066
Розташовується у зібраннях:Факультет мистецтв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья Сербия.pdf502,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.