Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5185
Назва: Аксіологічна модальність інтерв'ю: функціональні та структурні особливості
Автори: Сушкевич, Ольга Валентинівна
Ключові слова: аксіологічна модальність
аксіологічна модальна рамка
аксіологема
композиційна частина тексту
інтернет-інтерв’ю
Дата публікації: 2013
Видавництво: РЕДАКЦІЙНО–ВИДАВНИЧИЙ ВІДДІЛ
Бібліографічний опис: Сушкевич О.В. Аксіологічна модальність інтерв'ю: функціональні та структурні особливості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. філол. наук : 10.02.15 «Загальне мовознавство» / Сушкевич О. В., Одеса, 2013. – 22с.
Серія/номер: УДК 81.115 + 81’276.11;
Короткий огляд (реферат): Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата філологічних наук за спеціальністю 10.02.15 – загальне мовознавство. – Державний заклад ,,Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського” МОН України, Одеса, 2013. Дисертацію присвячено зіставленню функціонування та структури аксіологічної модальності як текстотвірної категорії в україномовних і англомовних інтернет-інтерв’ю з представниками творчих професій. Проаналізовано функціональне призначення, а також структурні особливості вираження аксіологічної модальності в різних композиційних частинах інтернет-інтерв’ю: у сильній позиції тексту (заголовковому комплексі, початку та закінченні) та основній частині. Описано типові моделі реалізації аксіологічної модальності, укладено класифікацію засобів її вираження, визначено ізоморфні та аломорфні особливості вербалізації зазначеного виду модальності на різних етапах розвитку інтернет-інтерв’ю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5185
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aref_Sushkevich.pdf559,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.