Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ІЕБО, ФСПО, ФФВ
Факультет соціальної та психологічної освіти
Факультет фізичного виховання
Інститут економіки та бізнес-освіти
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Управління якістю послуг на підприємствах індустрії гостинності під час кризи.
Поворознюк, Інна Миколаївна
2023
ФОРМУВАННЯ ПРОГРАМ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ПІД ЧАС КРИЗ
Поворознюк, Інна Миколаївна
;
Будзінський, Володимир Ігорович
2023
РОЛЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ КРИЗИ
Поворознюк, Інна Миколаївна
2022
Управління якістю послуг на підприємствах індустрії гостинності під час кризи.
Поворознюк, Інна Миколаївна
2021
Формування та реалізація антикризового управління на підприємствах індустрії гостинності в період пандемії COVID-19
Поворознюк, Інна Миколаївна
Перегляд
Автор
1
Будзінський, Володимир Ігорович
Тема
3
індустрія гостинності
2
готельний бізнес
2
ресторанний бізнес
2
управління якістю послуги
2
якість обслуговування
1
антикризове управління
1
антикризове управління
1
глобалізація
1
громадське харчування
1
пандемія COVID-19
.
далі >
за датою випуску
2
2022
2
2023
1
2021