Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 50.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Використання міжнародного досвіду впровадження інновацій у сферу готельного бізнесу.Кожухівська, Раїса Борисівна
2015Аналіз готовності підприємств АПК до інноваційного розвитку як невід’ємна складова їх конкурентоспроможностіМитяй, Оксана Василівна
2014-01Теоретичні аспекти дослідження конкурентоспроможності національної економіки в умовах глобалізаціїБогашко, Олександр Леонідович
2015Теоретичні основи поняття конкурентоспроможності підприємстваМитяй, Оксана Василівна
2015-01Стан і економічна ефективність вирощування зерна круп'яних культур в сільськогосподарських підприємствахКузьменко, Ольга Андріївна
2018-05-11МАРКЕТИНГ ТЕРИТОРІЙ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЇЇ СУБ’ЄКТІВКороль, Інна Володимирівна
2016-11-13ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІПоворознюк, Інна Миколаївна
2019-12Формування системи діагностики та управління економічною безпекою підприємств агропродовольчої сфериБовкун, Ольга Анатоліївна
2020СТPAТЕГIЯ МAPКЕТИНГУ ЦIННOСТI У ФOPМУВAННI ПOТЕНЦIAЛУ КOНКУPЕНТOСПPOМOЖНOСТI ПIДПPИЄМСТВAБовкун, Ольга Анатоліївна
2018-02-27Конкурентоспроможність національної економіки УкраїниЧирва, Ольга Григорівна; Король, Інна Володимирівна