Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5300
Назва: Модернізація змісту вищої педагогічної освіти в Польщі за умов європейської інтеграції
Автори: Нестеренко, Інна Борисівна
Ключові слова: зміст вищої педагогічної освіти
євроінтеграція
модернізаційні процеси
європейський простір вищої освіти
прогресивний польський досвід
стандарт педагогічної освіти
нормативно-правове забезпечення
Польща
Дата публікації: 2014
Видавництво: «АЛМІ»
Бібліографічний опис: Модернізація змісту вищої педагогічної освіти в Польщі за умов європейської інтеграції [Текст] : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня канд.пед.наук. Спец.13.00.01 - загальна педагогіка та історія педагогіки / І. Б. Нестеренко ; Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет ім. А. С. Макаренка. - Суми : СДПУ ім. А. С. Макаренка, 2014. - 22 с.
Серія/номер: УДК 378.013-048.35(438)(043.3);
Короткий огляд (реферат): Дисертацію присвячено розгляду теоретичних засад та механізмів модернізації змісту вищої педагогічної освіти в Польщі за умов європейської інтеграції; можливостям використання позитивного польського досвіду модернізації змісту вищої педагогічної освіти в Україні. Здійснено аналіз стану розробленості проблеми та висвітлено понятійно-термінологічний апарат дослідження. Виявлено сучасні тенденції модернізації вищої педагогічної освіти в Європі та Польщі за умов європейської інтеграції. Проаналізовано нормативно-правове забезпечення модернізації змісту вищої педагогічної освіти в Польщі. З’ясовано організаційні та процесуальні характеристики модернізації змісту вищої педагогічної освіти в Польщі. На основі виявлення основних тенденцій модернізації змісту вищої педагогічної освіти в Україні окреслено можливості творчого використання польського досвіду у вітчизняних ВНЗ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5300
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат Нестеренко - копия.pdf477,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.