Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5330
Назва: Методи визначення економічної ефективності інвестицій в інноваційну діяльність
Автори: Слатвінський, Максим Анатолійович
Ключові слова: інвестиції
інноваційна діяльність
ефективність
Дата публікації: 2009
Видавництво: НДЕІ Міністерства економіки України
Бібліографічний опис: Слатвінський М.А.  Методи визначення економічної ефективності інвестицій в інноваційну діяльність: автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.03 / М.А. Слатвінський ; Н.-д. екон. ін-т М-ва економіки України. — К., 2009. — 20 с.
Серія/номер: УДК;330.322.54:330.341.1
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню методів визначення економічної ефективності інвестицій в інноваційну діяльність з урахуванням особливостей даного виду діяльності і можливостей проведення наукових досліджень в його межах. В дисертації розкривається сутність поняття "інвестиційно-інноваційна діяльність", її економічної ефективності, теоретичні аспекти визначення останньої, а також аналізуються існуючі методи розрахунку економічної ефективності інвестицій в інноваційну діяльність і встановлюються принципи, на основі яких вони побудовані. Проаналізовано стан інноваційної діяльності в Україні і розглянуті характерні особливості її здійснення в галузевому аспекті, встановлений порядок розрахунку економічної ефективності інвестицій в інноваційну діяльність, обґрунтовано можливість використання методів оцінювання реальних опціонів до обчислення ефективності інвестиційно-інноваційних проектів. Крім того, розроблено практичні аспекти застосування пропонованої методики визначення економічної ефективності інвестицій в інноваційну діяльність та описано порядок проведення відповідних розрахунків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5330
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
09smaiid.pdf589,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.