Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5399
Назва: Формування екологічної культури учнів старших класів в сучасній середній школі США
Автори: Бойко, Яків Анатолійович
Ключові слова: екологічна культура
екологічні організаціі
Дата публікації: 2015
Видавництво: Науковий світ
Бібліографічний опис: Бойко Я.А. Формування екологічної культури учнів старших класів в сучасній середній школі США / Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук із спеціальності 13.00.07 – теорія і методика виховання. – К: Науковий світ, 2015. – 21 с.
Серія/номер: УДК 37.033(73);
Короткий огляд (реферат): Екологічна безпека визнається наріжним каменем сучасного етапу розвитку людства. Її забезпечення пов’язується із докорінною зміною хибних з екологічної і моральної точок зору світоглядних уявлень на взаємини людини з природою, в яких дотепер переважають утилітарно-споживацькі мотиви, ігноруються етичні зобов’язання щодо наслідків природоперетворювальної діяльності. Підвищення екологічної культури у широких верств населення є загальновизнаною домінантою в сучасному екологічному русі. У зв’язку з цим особливого значення набувають духовно-моральні імперативи, покликані здійснювати облагороджуючий вплив на людину, виховувати її в дусі гуманістичних ідеалів і цінностей, прищеплювати почуття відповідальності за прийняті рішення щодо довкілля.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5399
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат.pdf636,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.